Още малко идеи за хубави тапети за нетбук

Преминавайки оттук оттам през необятното интернет пространство, попаднах на две интересни местенца с тапети за работния плот, специално оптимизирани за малките екрани на ултрамобилни компютри и реших, че ще е повече от редно да споделя откритието си с вас.

Първото място е сайт, специализиран в предоставянето на картинки за работния плот на устройства с малки екрани. Netbookwallpapers.com за момента има средно богата колекция от картинки, но хубавото е, че всяка една от тях се предлага предварително оразмерена в няколко варианта: за 9- и 10-инчови екрани с разделителна способност 1024х600 точки, за по-малки варианти като Eee PC 701 и за екрани с повече точки - почти всички тапети имат и вариант с разделителна способност 1280х800.

Приятна колекция, специално оптимизирана за екрани с 1024х600 точки, има във форума на aspireoneuser.com. Акцентът е върху рисунки, а не снимки, с различни сюжети и определено си заслужава да се хвърли един поглед - аз си харесах толкова много варианти, че не знам от кой да почна!

Използвам момента да ви напомня и за предишна статия на тази тема - още тапети тук.

Може да ви е интересно още: