мишка

Интересни продукти от Logitech

Logitech показа пред българска публика голяма част от гамата си периферни устройства както за настолни, така и за мобилни компютри. Сред множеството интересни продукти в моите очи се набиха, разбира се, тези, чието приложение би улеснило употребата на ултрамобилните компютри.

Нямаше как да не ми направят впечатление лазерните мишки, работещи върху стъкло без никакви проблеми и в същото време оборудвани с миниатюрен USB приемник, еволюционно продължение на Nano receiver. Новата версия, наречена Unifying receiver, позволява с един приемник да свържете всичката необходима периферия - мишка и клавиатура и .. може би втора мишка :-) . На един приемник могат да се закачат до 6 устройства работещи на честота 2,4 GHz и използващи 128-битово криптирана връзка.

Галерия: 

Logitech пуска Bluetooth Mouse M555b

Logitech представи нова мишка - M555b, базирана на Bluetooth безжичен протокол на комуникация за мобилни компютри. Освен, че изглежда много симпатично, тя явно и ще върши добре своята работа и ще бъде удобна за ползвателите на ултрамобилни компютри с вграден Bluetooth модул.

Ето характеристиките на Logitech Bluetooth Mouse M555b:

Галерия: 

Logitech V450 Nano - идеална за UMPC

Logitech представи нова мини-мишка - Nano V450. Най-ценното в нея, поне за мен, е nano рисивъра за сигнал, който освен USB конектора е дълъг само още 8 мм. Струва ми се иделано за ултрамобилен компютър.

Мишката ще се продава в 5 цватя, гравитиращи около сиво-черната гама с изключение на червения модел. Дано скоро да се появят и по-шарени версии.